bra dag, i helhet

Provet imorse gick väl helt okej. Tror iaf att jag skrapar ihop 7 poäng. 🙂 Så jag hoppas det. Annars ger jag upp, faktiskt. haha. sen blev jag hämtad. Åkte o träffade J. gick smidigt och var kul. 🙂 Det är inte alls lika jobbigt längre. 🙂 Sen pratade jag lite med skacke. innan vi åkte tillbaka till linköping.

Åkte förbi donk och käkade innan jag åkte till stallet. 🙂 Nadja gullungen hade mockat o fixat all mat åt mig. 🙂 Tack! 🙂 så det var bara att borsta och göra i ordning Mirre. 🙂 Red ut i en timme. Hade ganska tur med vädret, när vi kom tillbaka började det regna massor massor. sen åkte vi hem. Har duschat. ska äta sen ska jag nog iväg. 🙂 Lät som ett roligt och bra förslag.

PUSS&KRAM

Luffardag 5 januari 2007 003

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.