^^ Bom – sicka – bom ^^

Har inte bloggat här på evigheters evigheter, Så tyckte det var dags nu, Nadja har tjatat flera tusen gånger oxå, Så^^
Har nog inte hänt så mkt, men i helgen har jag vart med min underbara Frans <3 I fredags så kom han hit, gick till Gun, skulle prata med mor, ville veta Evas nummer så jag kunde ringa henne, =) Ville låna Fragile, så jag ringde och sen gick jag och Frans dit, sen gick vi te centrum och köpte cola, hm, Alla gav sig på mig & Frans, väldigt moget, men det är smällar man får ta, Så när alla grabsen gav sig på Frans och broudsen hade lagt av med mig så stack jag, ringde min lilla älsklings Nadja, tur att jag har dig, att jag kan ringa dig jämt när jag behöver dig <3 Tack för att du finns här för mig , när jag behöver tröst <33

Sen prata jag med Nadja en stund, sen ringde Frans mig och fråga mig vart jag va, mötte honom, sen följde vi Nadja hem och sen gick vi te Tim, =) Frans ville te donken I RYD! Han valde ryd före Tornby ;o haha, så jäkla illa ^^ Men jag tycker om dig iaf 🙂 Sen iaf så hamnade vi på Statoil istället, köpte dricka & en glass 😉 Sen så gick vi värsta omvägen hem. Runt hela ryd, och den närmast TVINGA dom in mig i skogen, Panik ggr 500 ^^ haha, så jäkla illa ^^ Aja, sen hamnade vi i valla ni vet, Gamla Linköping lixom ^^ Jag började frysa som fan, så fick låna Frans tröja 🙂 hihi ^^ In på shell , sen gå till kyrkogården där vid T1, haha, illa. hata kyrkogårdar på nätterna :’/  haha, sen ville Frans till Borggården , domkyrkan you know, gah, då va mina ben riktigt döda ^^ haha. Sen Hunnebergsgatan, och sen te federal, vilo paus,
Sen gick vi te Tim, skulle kolla på Romper Stomper  eller va den hette, såg halva, sen trodde jag att jag skulle dö xD haha, sen gick vi , typ tror ja 😛

Gick te Adde, vart världens liv, efter att Robin & Dennis kom . haha, Sen tog jag 2 mackor och sen gick vi hem, tralala 😛 Lite coolt ju 😛 Sen sov vi, efter att ha pratat med Tim & Adde. La oss på madrassen som låg på golvet, för den e större än min säng. xD Alltså bredare xD ^^ Och sen kom mor in dan efter och skulle ha madrassjäveln, så det var bara att flytta upp till sängen igen ^^ Sen vid kvart över 12 kom Roine in och väcker oss, och klumpig som jag är så sträckte jag benet, aja, jah gick upp, lät älskling sova lite till, fixade mig, valde kläder och sminkade mig 🙂 Sen väckte jag älsk igen, så då gick han upp, jag drog en blogg, fixa ett glas oboy te han 😛 haha. ^^

Sen bar de av te kalaset, haha, lite kul va det allt, Fanny är så sööt, hon va efter mig hela tiden, sen efter att vi käkat så drog jag & Frans till mig jag packade sen följde jag han till bilen och dom skjutsade mig till pressbyrån xD Sen så åkte dom och jag gick te dom,. sen fotbollsplan och vi körde brännboll, jag ägde xD haha 😉

Sen gick vi tillbaka, fikade oh grejjer sen ringde Frans han skulle snart åka 😛 Han skulle ringa lite senare ^^ Sen vare Gruppfoto ^^ Och på andra bilden så ringde Frans. haha, ”Nej Myh! Stanna kvar!” Sen så ville Fanny hänga med mig och möta honom. Så hon fick hänga med, 🙂 Jag vill ha henne som Lillasyster, vilken underbar unge 🙂 Sen ville hon te min kanin, den ville hon köpa ^^ haha, 🙂 Det skulle nog bli bra, litar på dom ju 🙂 ^^

sen gick vi te Tim , och sen te Adde, skooj 🙂 Mötte Sophie sen, kulkul ^^ Aja, åkte te nykvarn, börja med att tappa bort Frans & Tim ^^ lyckat. ^^
Tim blev riktigt borta, och Frans fick ta hand om honom. lite jobbigt vare allt. Sen fick jag 2 röda rosor av Frans <33 Älskar dig så jävla mycket älskliing <33 Du är verkligen mitt allt <33 🙂

Aja, ska sluta skriva, idag har jag vart hos Frans., riktigt mysigt 🙂 Imorron börjar skolan, ska upp klockan 8, tur att man inte börjar så tidigt iaf ^^ haha 😛 Aja,
I helgen blire att bo hos Frans 🙂 Sweetie, ska gå på bio, äta på kina resturang, & bada ^^ haha, så jävla skoj , 🙂 En heel helg borta, gah så skönt 🙂

Och jag ska börja blogga här nästan varje dag, typ iaf, haha ^^

Pusshejs <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.