blekning av jeans – on

Nu bleker vi mina mörka jeans jag ogillar just för att de var mörkblåa. Så nu får vi hoppas att de blir i rätt nyans och så 🙂 Hoppas hoppas hoppas! 🙂 Vore grymt skönt iaf. 😛 kom på att jag kanske skulle tagit en före-bild. men ja. ni får bara se resultatet 😛 haha.

Nu ska jag borsta håret o sen ta på mig en tröja för o sen gå till bussen o åka o ha kemi. 🙂 Är inte sams med vädret, men var beredd på att det skulle snöa så det gör inte så mycket. Inte kul att de stannar på marken dock. men det smälter snart igen. Är bara glad över att jag fått använda mina ljusrosa converse en gång iaf, hade ju dock varit roligare om jag hade fått haft det längre. men men. nä nu blev ögonen konstiga så ska fixa lite här hemma innan det är dags att gå. 🙂

Pusspåer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.