behålla tilliten

Ja jag skrev i något gammalt inlägg om tillit. att jag kunde lita på en människa och att jag ville behålla den. Är det bara mitt fel att tilliten fick sig en törn? eller är det vi båda? Rent teoretiskt borde det vara bådas fel. Jag styr ju inte hela världen (även om jag hade varit kung på det). Men men. Jag saknar allt. Eller, gör jag egentligen det? Jag har det ju bättre nu. Bara det att vissa saker var underbara.

Jag saknar allt häng. Det är väl det enda. Jag skulle skaffa mig nya minnen sa jag. Det gjorde jag, men minnena gör liksom ont eftersom man knappt säger hej. Enda sen den där kvällen för typ 2 månader sen har allt gått utför. Jag sårade (?) tre personer samma kväll. Den jag reagerade mest starkt mot är den människa jag trodde att jag aldrig skulle träffa igen, speciellt inte på det sättet som alltid. Men det gör jag.

Jag är så himla glad för det. Att det är så samma gamla sätt fortfarande. ”Cuz I adore you”. För det är precis så som jag vill ha det. blev så himla glad när människan jag bryr mig om hörde av sig bara för att kolla läget. En av de saker jag minst trodde skulle ske. Jag menar inget illa när jag skriver så. Men jag blev lite förvånad, speciellt efter det tidigare avslutet. Men nu är allt precis som det ska. Så som det har varit sen förra året. Och nu vill jag inte sluta.

DSC00688

Men känner att jag kan lita fullt ut. Bra känsla. Låt mig få behålla den tack.” – Skrivet av myh efter en åktur på fyrhjuling. mh. det är något jag saknar. jajamensan.

020(1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.