bad dreams

Inatt drömde jag en mardröm. Jag och min pojkvän var med med två vänner hemma hos en av dem. Min tjejkompis (nära vän) flirtade väldigt mycket med min pojkvän. Det hela slutade med att jag satt själv i ena hörnet av soffan o de två hånglade massor. Man bara ”Jaha, schysst vän och pojkvän”. Sen undrade dem varför jag var ledsen, ja varför? Kanske inte var så konstigt. Så jag gick på en promenad själv. i ekholmen som sedan blev skägget. bra konstigt. Sen vaknade jag. Usch vad jag inte gillar mardrömmar. haha. sicken tur att jag inte har pojkvän.

Somnade i sängen förut när jag kollade på film. Åååh när får jag se klart filmen på riktigt då? haha. Telefonen ringde och jag vakna till. ”Hej vad gör du?” ”Sover haha”. Men det gjorde absolut ingenting att han väckte mig 🙂 Hade liksom väntat på hans samtal. 🙂 Det bästa av allt var att han faktiskt väckte mig just när det bästa i hela filmen är. 🙂 Han bad lite om ursäkt med. Det är ingen fara! 🙂 Pratade lite, sen så sa vi att vi skulle höras ikväll/natt. För han skulle hem o sova.

Imorron eller på söndag hoppas jag att han kommer hit iaf. 🙂 Annars får jag hålla mig hemma helt enkelt. haha. Men men. det gör inte så mycket. Nu ska jag snart äta något o sen åka till sofie. Måste ta sista bussen hem idag för att slippa gå hem imorron.

Bästa scenen ur filmen ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.