awesome start

Vilken toppenvecka jag kommer få känner jag. Den har verkligen börjat toppen. Så sjukt jävla awesome alltså. Kunde inte vara mer nöjd. I lördags blev allt kaos. Jag föll tillbaka och vill inget annat än bara vara där. Insåg att jag saknade saker o ting. Sen bara NÄ. Jag vill inget. Sug. Sen igår, 5 årsdagen. Kom väldigt lägligt. Otroligt bra. fem år har gått jävligt fort. Fattar ingenting.

Sen kom det ytterligare ett bakslag. För fan, vad har jag gjort nu? Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag umgås med mina vänner, de jag lärt känna av en slump. Som vet så mycket mer om precis allting jag behöver prata av mig om. Det kan inte bara vara en slump att jag lärde känna dem och att de kände vissa personer som jag känner och älskar djupt. Och eftersom läget är som det är just nu så är det skönt att ha dem att prata med. Så varför ska jag inte få göra det? Du klagar på att jag pratar för lite, och sen öppnar jag mig och då gör jag fel iaf.

Och varför förklarar jag mig ens? Varför ska jag försvara mig, med vilka jag umgås med och så? Jag väljer själv vilka jag litar på. Och Jag vet att Jag valde rätt. Finns väldigt mycket för mig att prata av mig om. Och även om du tycker att jag pratar för mycket om just det så finns det faktiskt en anledning! Att JAG behöver det, för att dels komma vidare, ta mig framåt. Jag vill inte stå kvar där. Jag vill komma vidare och det gör jag inte genom att vara tyst.

PUNKT

bild 57 DSC_0199

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.