Att man aldrig får sova ^^

Tjoho dudes! ;d

Va fan aslänge sen jag bloggade , Jag har gjort rätt mkt kan ja lova 🙂 Linda kom hit i söndags, vi sov ingenting den natten, vi la oss inte ens i sängen. Sen iaf, gick vi ut oh flumma. Rätt soft kan ja lova ^^ Hell yeah!

I måndags så aa, va jag me Linda, 🙂 Vi träffa Sophie senare oxå 🙂 Vi åkte buss till åbylund, hem till Kimpish, träffa älskliiiing <3 Oh så glad jag blev, 🙂 Sötnows <3 Linda & Sophie gick därifrån, jag somnade en stund, tills Nadja ringde <3 Älskar dig mest <33 Min andra halva <3 Pratade med henne en stund, tills mitt batteri nästan dog, Sen fick frallan ett sms av Linda, Bestämde att jag skulle tvinga Kim & Frallan att följa mig till skäggetorpsskolan. Och så fick det bli. Gick dit , träffa Linda & Figge, sen så drog jag & Linda till mig 🙂 Jag sov, Linda oxå, det var skööönt 🙂

I tisdags såå åkte vi till Linda, skulle ju te katrineholm. Va på Black Jack, det ägde ju kan jag ju lova, woho! ”Den kärlek jag känner är så definitiv <3” 🙂 Älsk, Sov hos Linda den natten, såå sköönt ^^ 😛

I onsdags åkte jag hem vid 5, träffa Frallan runt halv 7 typ. Käka tårta och kollade på Bilar. hahaha. Ganska bra film, men missar ju jämt halva filmen *suck* ^^ sen vid 9 ville älskling till Adde och så fick det bli. Men så fick det inte bli ändå!, Han va ju inte hemma 😛 Gick och hyrde film, typ the crow ? Aja, jag vet inte. inte bryr jag mej heller, för den va inte bra 😛 Jag måste ha vart trög, för jag fatta inte någonting av filmen, hm. ^^ Sen fick man lite sms när man skulle sova. Blev så jäkla arg att jag inte sov nånting under natten. Låg oh funderade på sms’en hela tiden, konstant fanns dom framför mina ögon .. :s När jag väl somnade drömde jag en mardröm så jag vaknade av att jag grät. Drömde om älsklings Burre. 🙁 vart inte glad iaf :’/

I torsdags (igår) väckte älskling mig vid 6, Då ville han till macken, jahopp, aja, gick upp pratade med min mor & Roine en stund. Visade mor dom fina sms’en jag fick inatt. Tjoho, vilket liv det blev. hahaha 😀
Jag duschade, och tvättade håret oh grejjer. Fixade det oh sen blev klockan kvart i 8, då ville han gå till macken, och så fick det bli. Haha, gick mot parkeringen , kom då på att Willys va öppet, tänkte gå dit.. Men Älskling ville te Adde, så vi gick dit, Stackarn, Vi väckte han kl 8 :/ Lider med dig! 😛 Vid typ 9, gick vi te Willys iaf, Köpte stjärnor, 2 påsar. 😛 Sen gick vi te Adde igen, spelade lite kort och hade det trevligt. Vid typ halv 11-11 gick vi te mig, Pratade med mor oh fixa lite packning xD Sen gick vi hem te honom. Det var en lång väg. Man blev lite trött, men jag lever. När vi kom te han, spelade vi KORT igen ;o *suck* Men är man kort narkoman så är man ^^
Sen sov vi , jag va riktigt trött, gick upp vid 7, tog p-pillret, muppa mig vid datan ^^ Sen vakna han, spela lite kort :O Sen iaf så somna han igen, och sov konstant tills imorse ^^
Jag försökte lägga mig vid 1, men ramla ur sängen heeela tiden så ja gav upp serru, då somna ja på golvet xD KAALLT! ;o Sen iaf så vid 3 fick ja en plats i sängen.

Såå, vid 6 vaknade älskling, kysste mig på halsen och frågade om jag va vaken, Jovisst. Upp och käka frulle, OBOOOOY, woho, sen spela vi kort. Hoppla, nu blev ni förvånade va?! Hah! Sen vid typ halv 8 ville jag sova igen så det gjorde jag, han nörda wow då, *suck* Ajaa, jag sov som en griiis iaf, Vaknade vid 1, satte mig upp och bara kollade på honom. Han vände sig om oh sa: säger man inte godmorgon? hahaha. Spela kort, muppla på msn sen så kolla vi på nån konstig serie, och lite annat. Spela kort igen, Sen pratade jag med Paul, vi bildade klubb, Nåt me tjockis klubb xD ^^ Eftersom älskling kan va lite dum ibland så bytte jag nick på älsklings msn , Frallan är dum!! 😀 Wops, va kanske inte så smart. för helt plötsligt hade jag ett glas vatten över hela mig xD
fick skjuts hem sen, har ätit och gått till centrum, alltid träffar man nån man känner . hahahah. Pratade lite med rille 🙂

”Eftersom du kommer ihåg allt vad du och Danne gjorde när ni va tsm så måste det betyda att du inte vill glömma han. Men jag vill inte veta mer vad ni två gjorde blir bara äcklad av dig! Du förstör mitt liv”

”Ursäkta vaddå dum och idiot? Han e normal och snäll! Bara för att du är en häxa och säger att han e idiot! Men det är faktiskt tvärtom du är en idiot! Och vaddå slösa bort mitt liv på honom det gör väl jag om jag vill! Och det ska du ha klart för dig! Bara för att han gjorde ett misstag och var tsm med dig så ska inte det gå ut över mig! Och bara för att du tror att du är snygg och de men de kan jag säga sanningen att de e du inte! Du är en fjortis och det kommer ta ett bra tag innan du kommer från det stadiet! Hahahahaha häxa.”

”Haha vaddå centa, du då mc. Haha han åker inte moppe nu längre, ta ngt och stoppa upp i röven orkar inte mer med dig, du förstör mitt och Dannes liv, gå och dö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.