Årsresumé 2016 del 2

Nu kommer del 2. Lite senare än planerat men det är för att jag inte orkade göra klart hela del 2 i söndags. Och sen dess har jag inte orkat ta tag i det. Åkte hem i måndags, så skönt. Och sen under dessa dagar jag varit hemma har vi haft fullt upp med andra saker, så har inte orkat fokusera på bloggen. 🙂 aja, här kommer fortsättningen!

Juli började med födelsedag. Jobbade förmiddag, och tanken var Norrköping men bilen gick sönder så fikade hos farmor istället. 🙂 Sen far vi runt överallt. Becca, mor och Robin. Och sen Becca igen innan vi gick till Legends för att käka. Rörigt kalas haha! ”Sambos” <3. Måndagsvin med Becca massor, haha bästa! 😀 Jag, mamma, Johan, Robin och Pluttan åkte ner till Loftahammar över dagen. Gissa om jag var glad!? 🙂 I juli hände MASSA saker. Utflykter, bada, mastergrillaren. Dock försvann Gandalf 🙁

Becca och jag en av utflyktskvällarna 😀 Och måndagsvin och glass <3

Pluttan sminkade mig <3

Augusti började med panik, var så ledsen eftersom Gandalf hade försvunnit när jag var kattvakt. Gandalf kom hem iaf! <3 Det blev en galen roadtrip med Robin, Martin och Emelie. Var en sån sjukt härlig kväll. En massa djur dock, men alla överlevde 😉 haha. Åkte till Falun igen, förbi Avesta för att kolla synen. 🙂 Fick besök av Robin och Moa lite spontant med. Älskade.

den där kvällen <3

September. En rörig månad. Hade kommit igång med skolan ordentligt. Lärde känna Elina och Michis. De gjorde livet i Falun mycket lättare 🙂 Hemgång, sen upp via Avesta igen. Fick glasögonen hemskickade. Ny telefon. Var i Linköping, sen upp till Falun igen. Becca kom på måndagsvin! Sen blev det KAOS. ”Hade jag kunnat hade jag gett dig den där Mini Coopern du vill ha..” Robin kom upp, vilket vi båda behövde…

Måndagsvin. Standard haha

Oktober började med tenta en lördag. Woho kul. Vi åkte till Borlänge efter tentan, sen gick vi på bio på kvällen. Vi åkte hem ihop. Jag bokade klipptid, blev sidecunt haha. Sedan var det dags för praktik i Borlänge, woho! Det var en riktig rolig praktik faktiskt. 🙂 Asterix och Obelix kom in i familjen av en slump. Mina älskade djur. Vi köpte även bil, det var behövligt eftersom peugoten gick sönder.


Nya bilen, och första bilden på Asterix och Obelix <3

November blev även min sista dag på praktiken. Jag och Emelie körde en spontanare och åkte hem på torsdagen istället för fredag. Ringde Robin och bad honom hämta mig i Nypan mitt i natten haha. Blev sjuk, så fick skjuta upp mitt seminarium, vilket jag fick ångra för blev underkänd pga. oseriös lärare (y) Asterix och Obelix fick komma upp till mig i Falun. Åh vad livet blev lättare <3 Det kom en kväll som blev en jävla utekväll. Helt sickt! Ojoj haha. Nånstans efter det blev jag ledsen och kände mig inte alls pepp på livet överlag. 🙁 Och mitt i allt somnade Moa in också…


Bästisarna Asterix och Obelix <3 Andra bilden är när de är hos mig för första gången. Älskade busar.

Galna utekvällen haha! 🙂

December, årets sista månad. Helt sjukt vad året har gått fort. Hänt mycket. Fick två nya familjemedlemmar. Obelix fick oss att bli så kära i marsvin, och det fanns två marsvin som behövde nytt hem så vi tog över dem. Manda och Diesel (Eller ja Däjsel på östgötska!) Fullt med plugg. Firade tentaångesten med att titta på Hellström i Linkan! Helt klart värt att åka hem enbart för en helg faktiskt. Men Falun visade sig vara onödigt, vi behövde ej vara där. 😛 Jobbade extra på Baronen, tjoho! Julen kom, all pluggstress bara försvann och jag la inte ner mycket timmar på plugg. Sen släpptes hemtentan from hell. PJUH. Det blev även kärlek mellan Manda och Obelix. De var så söta. Och sen slutade Obelix att äta för att hans tänder var helt förstörda så han fick somna in i vår famn. Fina Obbe <3


Hellström, Snö och ny soffa (och lampa) Tack mor!


Asterix och sin (dåvarande) bästa vän Däjsel a.k.a Fluffet. Och Manda och Obelix. <3

Och årets obligatoriska nyårsbild. Tungan är viktig! haha

Gott nytt år, (haha vet något sen). Jag hoppas att 2017 också blir bra. Året 2016 bestod av många snabba svängar, men jag hoppas att 2017 blir det lugna året. Och jag hoppas att jag får fortsätta termin 3 nu. Hatar att vänta! Blöhh

4 reaktion på “Årsresumé 2016 del 2

    • Jag har en plan. Kommer jag inte tolka termin 3 nu till våren kommer jag säga upp min lägenhet. Göra om det momentet jag har kvar för att bli behörig till termin 3 på distans. (Har bara ett moment i anatomi kvar). Kommer få göra det i april isf och sen är min plan att jobba fram till terminstart i augusti sen. Tänkte då försöka byta studieort till någon stad närmare Linköping.

      Tänker inte ge upp utbildningen helt och hållet utan det får bli en paus om jag inte klarar tentan jag väntar på nu. Vill fortfarande bli sjuksköterska och jag vill försöka förändra psykiatrin. Det är fortfarande mitt mål 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.