andra chansen

Då har man kollat på andra chansen. ^^ Dom jag ville gick vidare, Det var skönt ^^ Vart värsta nervöst i första delen xD Då Nordman mötte Carola, trodde faan att Nordman skulle åka, men ICKE! Det gick 😀 Och Nordman är nu i finaaal ;D Weei ;D Va precis de jag ville fan., Nordman är bäääst <3 😀 hihihi ;D

Och sen gick Sibel vidare, hennes låt var bättre än Olas så de va oxå bra. 🙂 hm, ;d

Nu har kvällen börjat, och inte ett skit har jag att göra. Vet inte alls vad jag ska hitta på. Sitta här o uggla hela natten går ju faan inte .. Men aa, får göra de bästa av situationen. Jag har ju cola iaf, så man överlever. Och muffins.

Hm, jag har faan inte ätit nåt idag, :S Fan det är illa. Käka typ frukost vid 1, och sen dess har jag inte ätit, Blöh. men aa, jag klarar mig, inget smör har vi heller, så man kan inte ta sig en macka. BAH! Så jävla typiskt asså. Så man får  väl typ ta fil i flingor, eller aa tror att filen typ är slut. möh! får spara den till frullen imo.

Nu ska jag apa vidare på apberget. och i maj blire Jönköping 🙂 Grillparty med dom andra aporna x) Blir la niice. Kanske lite pinsamt o träffa adminsen ifrån Jönköping, Norrköping, Helsingborg & Halmstad, men de blir ju kul. Känner ju iaf 2 av adminsen i linköping rätt bra, Eller 1 av dom känner jag ju skiit bra 🙂 Tur de, så blir man inte lika nervös. haha, men men

Kanske writar lite sen jao! Och sen vill jag veta ifall några läser bloggen, så typ alla som läser kan skriva en rad typ? haha, men aja!

Pusshej <3Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.