and nothing more

Stallet idag gick jäkligt smidigt. 🙂 Var klara väldigt fort. Red till norrgårn och tillbaka, en lagom runda på ca 30 minuter. 🙂 Fixade allt och var klara runt kvart över 10 kanske. 🙂 Skönt. så hem, prata lite med mamma o roine och när de åkte så la jag mig o vila en stund. Lång dag idag..igen. haha. 🙂 Men becca o jag ska ha kul. jippieyey. ^^

Johan ringde och väckte mig sen. 🙂 Kul! sen upp o slöa lite innan jag kleta färg i håret, jag är nervös. tror det blir prickigt. haha. men ajaa. Är ju snart dags att klippa av det. och tanken var ju bara för ikväll. Sen tror jag även att det blev för mörkt. satt för länge. Och nu har jag fina rosa händer. hade inga handskar hemma 😛

Nu ska jag föna håret och locka det, (ska iaf försöka) har en jättefin frisyr i huvudet så jag får hoppas den blir som tänkt sen. Men men. inte hela världen om det inte blir som tänkt, it’s gonna be awesome i vilket fall 🙂 För det är ju jag. Och kvällen till ära ska jag stoppa in ringen igen. 😛 Bara för en kväll. För beccas skull. 🙂

jaja. ta tag i fixeriet. Tar en stund. 🙂

DSC06020You say you’re looking for someone
To pick you up each time you fall
To gather flowers constantly
and to come each time you call
And will love you for all life and nothing more
But it aint me babe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.