Åh!!

Varför är jag så dum? Varför tänker jag på dig? Varför börjar jag sakna dig helt plötsligt? Vad hände? Och varför blev det så tyst helt plötsligt? Jag fattar ingenting. Och jag blir så arg på mig själv.

Varför blir det såhär så fort man blir lite nyfiken? Jag blir depp och bara vill springa därifrån. Stanna eller fly? Det är frågan. En del av mig vill fly, och en annan vill stanna och ge allt tid. Jag undrar hur det hade kunnat se ut. Men om det lilla inte ens går, hur skulle det då funka i helhet? Varför tänker jag så mycket? Ganska så jobbigt irriterande. Jag har inte en aning om vad jag ska göra. Prata har jag fått tips om. Men vad skulle jag säga? Utan att skrämma bort?

På grund av hur allting är, och har varit förstår jag hur svårt allt kan vara. Och tydligen ”ska” vara. Även om man fått höra att man varit en del av en gladare människa blir man ändå nojig. Kan ju vara jag som tolkar signaler fel. Men förfan. Jag har också känslor. Jag har det också tufft. Vill man inte så vill man inte. Vi kan inte ändra situationen, ingen av oss kan. Även om vi så ville.

Så jag känner lite att man ska göra det bästa av det man har. Jag själv tycker att det är hemskt. Men jag måste sluta bry mig så mycket. Jag måste tänka på mig själv i första hand. Och det gillar inte jag. Nu spårar det här ut lite. Men jag har så mycket som måste komma ut så det blir lite rörigt.

Hur ska jag våga kliva fram? Hur ska jag göra utan att skrämmas? Jag måste kunna bevisa att jag är något att lita på, vila huvudet emot när det blir lite jobbigt. Någon att lita på när man behöver prata ut. Att jag finns där, som ett stöd. Som en vän. Men jag vet inte hur jag ska få fram det, plus det andra. Jag vill inte skrämmas. För jag är själv rädd. Trodde inte det här skulle ske, jag hade aldrig trott att jag skulle se på det med dessa ögon. Det skrämmer mig.

Och jag vill inte skrämma bort dig. Du är för värdefull för det. Fina fina du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.