adrenalinkick bokat och klart!

Ojoj. Nu finns det ingen återvändo. NU är det bokat. Fyfan så jävla underbart. Kommer vara en jävla underbar vecka. Ujuj. Nu kommer jag gå runt med fjärilar i magen i två veckor. ♥ Åååh. Klart jag är nervös. Men det är naturligt. Blir nog mer nervös då. hehe. 🙂 ÅÅÅÅH Jag är SÅ JÄVLA PEPP. Tack Nadja för att du övertalade mig! 😀 Känslorna bara flyger runt i hela kroppen. LYCKA. Känns som om jag vore kär. Det är SÅHÄR jag vill ha det. 🙂

Vecka 27. Kommer bli den bästa veckan i mitt liv på länge länge. Nadja slår alltid på stort när jag fyller år ;P Hela veckan är uppbokad typ. 🙂 På tisdagen fyller jag år, egentligen vill jag till Tättö, men får se om vi hamnar där eller inte. På onsdagen är det stallet, och antagligen fira Roine och Therese 🙂 Brukar bli fika och sånt iaf. 🙂 Sen på torsdag smäller det. 😀 HEHE! 😀 Mer info senare 🙂 Sen blir det att göra i ordning hos Bury. På lördag har vi nostalgifesten. 🙂 Blir en dyr vecka, Men jag måste 😛 IIIIIIIIIIIIIIIH!!!!!

DSC03521IMG_2278

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.