ååh

Helgen gick ju skapligt fort i alla fall. Trots att jag bara har vart hemma. ^^ Inte kunnat sova heller, det suger.
Lixom, vid 4 va jag inte ens trött ;o Men la mig i sängen och lyssnade på musik. Sen blev jag trött, tog bort mp3n, men somna inte förrän kl 6 ;o eller halv 7, jag vet inte.
Gick upp vid 13.55 iaf. Hoppla, känns som om hela dan gått redan. Jag ska duscha snart, och sådär. Eller först ska jag till pappa. Tänkte jag iaf.

Ska hämta några album oh så hos honom. Om jag får låna dom av han ^^ iih  ^^ Men det borde jag väl? Dom är väl oxå mina, fast jag inte bor där? ^^ haha, aja.

Jag vill ha helg igen, ska till frans 🙂 Men jag ska fråga han ,, om ja kan komma te han på tisdag ,, men ja har för mig att han skulle övningsköra me en sån där snubbe, xD haha, nae men ja vet inte. det är sånt som märks,, jag kanske kan va hos honom ändå? jag klarar mig själv hos honom, , hans farsa är säkert hemma, det blir la lite trevligt x) haha, naerå men de går nog ^^

Fyfan så jag skriver, kanske ska börja blogga oftare? Aaao det verkar som så, för på sånt här skriv humör brukar ja ju inte va på xD haha,

Och så har jag börjat ”använda” lunar igen ;s bloggat där och fixat press, xD hahah, aja, det löser sig ^^ ne, nu ska jag röra mig, innan det blir försent 🙂 haha ^^ Ne Hejdå!

Pusshej <33Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.