? :/

Är man normal om man känner att man har någonting inuti som vill ut? Ut rakt genom magen. I mitt fall två personer. En kille och en tjej. Det känns som om de är inuti min mage och vill ut. Känslan går inte riktigt att beskriva. När dessa två personer dyker upp invändigt så känns det som om man vill gråta. Fast man i själva verket inte alls känner sig ledsen. Det är som om de styr mina känslor. Riktigt läskigt.

Jag kan inte riktigt beskriva hur dem ser ut. Människorna alltså. Tjejen har mörkt uppsatt hår. Det är det enda jag verkligen känner. Jag tycker det här är sjukt obehagligt. De här människorna (eller saker, vet inte vad man kallar detta som ”bor” i mig annars) har varit här ganska länge. Ibland märker jag av dem oftare. När jag var liten och vaknade på morgonen och ville ligga kvar i sängen kunde jag inte det. För de kändes som om de blev ”arga” då och då blev det obehagligt. Väldigt svårt att beskriva den där känslan.

Kalla mig gärna knäpp eller något. Men detta skrämmer mig lite. Vet ej vad jag ska göra. Ett tag gick jag hos en psykolog, men man kom aldrig fram till vad det var. (kan ju lika gärna vara hjärnspöken, men de känns konstigt) ibland är det som sagt lugnt o ibland vågar jag inte somna. Ett tag försvann det nästan helt ett bra tag. Men det kom tillbaka för ett par månader sen. Och jag gillart inte.

Snälla vad du/ni än är för något så snälla försvinn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.