:(

Förlåt, det är det enda jag kan säga. Jag har vart dum jag vet, men jag kunde inte rå för mina känslor. det kändes inte rätt. och jag vet att det inte bara är att säga så. Men jag kunde inte. det gick inte. jag kände mig osäker och det gör de hela ännu värre. jag vet inte varför ´jag gick med på det hela från början. Men jag kunde inte veta hur det skulle bli.

Jag förstår om du blev arg, men va inte så förbannad på mig. Visst du har väl slösat 600 på mig, men de är inte bara mitt fel. det är ju inte så att jag tvingat hit dig, för då hade det varit annorlunda. Då hade det vart mitt fel, men de va din idé jaja. jag kan inget göra. gjort är gjort. Sagt är sagt. du vet iaf vad jag känner antagligen..

Tack älskade Kusin för att du tog med honom till dig 🙂 det är verkligen snällt av dig. jag kan inte annat än att tacka dig, jag är så glad att du var med, annars hade jag nog haft nattligt besök så att säga, och de hade inte alls känt bra. Tack <3

nej nu ska jag väl sova eller nåt, skickade ett sms till ante där jag sa förlåt. men han svarar inte. han hatar nog mig, men de är inte mitt fel, only. jaja.

pusspuss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.