..

jag kom på ytterligare en anledning till att jag tror att de inte skulle funka.. på resecentrum, så kom han först bakifrån, så jag vart typ rädd, sen gick vi, o då fick jag en ros. visst det är gulligt, men känns bara så väääl när man träffas för första gången. och sen när jag fick kortet på kortet stod de ”Puss puss” Jag trodde att han skrivit typ ”Grattis i efterskott” i kortet. men istället hade han skrivit ”Får jag chans på dig?” Då blev jag lite nervös och kände att det här kommer nog inte funka.. anyway, åkte till berg iaf. träffade allt folk, och jag kände mig ännu mer nervös. aja fick lite presenter, örhängen av ellinor 🙂 Som jag faktiskt kunde ha! det trodde jag inte ^^ men men. fick armringar av Sara & Linn (på skämt) och sen en spargris 🙂 hihi, jaja, sen så satt vi bara där, jag va depp och allmänt irriterad och det gav tydligen negativ respons till ante.. men jag kan inget göra. så jag drog med mig nadja ut på bryggan, och pratade, jag berättade för henne att det inte kändes rätt alls. ajaa
sen lite senare på kvällen drog jag med mig ante ut på bryggan, varför vet i fan. det kändes bra då, precis innan. sen när jag gick tänkte jag ”varför gör jag såhär?” aja, han ville inte gå därifrån, så då kände jag mig låst, och lost. Berättade även för nadja om frallan, och she know. Jag visste att hon visste, jag behöver inte ens säga nåt, hon vet ändå. Det är det som är så bra med Nadja <3 så jag började gråta fast jag vet att han inte värd de, men det blir inte så lätt när allt slår över. Så vi gick tillbaka. jag tog min väska och gick igen.. nån ropade. vet inte vem, men jag fortsatte att gå. Ställde mig på bryggan och fixade sminket, Nadja kom efter, fast egentligen ville va själv, men dom tvingade henne typ, eller nåt. Och nadja sa nåt, och jag började skratta. Det är det jag har min Nadja till <3 Skratta när jag egentligen bara vill gråta..

Anyway. Pratade med Linn & Sara om detta med ante, så de berättade för honom.. och han blev så jävla ledsen. Men vad fan tror du inte jag är? Är du så jävla ego att du tror att allt handlade om dig? jo tjena. Linn erbjöd sig att du skulle få sova hos henne, för du sa att du skulle sova på station inatt. men jaja.
Jag orkar inte bry mig. Sen sa jag åt Linn att hon skulle packa ner filtarna och sen gå med räkan, Mia & ante till bussen så går jag & Sara själva.. När jag & Sara stod på bryggan hörde jag Ante vråla nåt aggressivt åt mig. jahaaa. aja vi gick till borden. Vi packade iordning alla grejer, och kollade så man inte saknade nåt. och de gjorde jag inte, eller en filt, men den hade visst linn ^^ Så jag tog alla grejer och började gå. Ringde Nadja, prata lite med henne, och sen va vi på busshålls platsen och väntade på bussen, de var svårt nog att bara kolla på honom. så jag låg mest på backen lite längre bort. Sen kom bussen jag gick på först och satte mig längst bak. o sen gick vi hem, Linn & Sara blev osams på vägen, men men ^^ Sen på fotbollsplan stannade vi, och Ante kollade på mig och sa ”Vad fan äre du håller på med? Jag har slösat 600 spänn på dig!” Slösat? jamen, då behövde du inte åka hit från tha beginning. jajaja.
nej nu ska jag sluta va förbannad, och lyssna på vad alla säger ; det är inte ditt fel, inte bara iaf..
Ska träffa Nadja snart oxå 🙂 Puss på det! 😀 <3

En grej till som jag ville tillägga.. jag insåg nyss att ioch med att Ante försov sig och missade tåget, så ser jag det som ett tecken, att det inte var menat att det skulle bli nåt. för bara för att han försov sig så kom jag typ 1 ½ timme försent till MIN EGNA fest. Det är surt de, men men. ajaaaa. Det såg jag iaf som ett tecken. Men det är jag de. Han sabbade första intrycket. så jao. men men,

Puss .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.