Suck. Jag är chockad. anna är den enda som vet.. whaat? vad händer? varför berättade jag det?! :/ Det skulle va min lilla hemlighet förevigt.. Jag ville inte att någon annan skulle veta. varför sa jag då ”jo det gör jag” nej skulle jag sagt. Jag vet inte vad som fög ur mig. enda sen jag kom hem har jag tänkt på varför jag ens sa nåt. =/ Men.. det är sagt, och ingen tar skada av det? bara jag.. som blir uppäten innifrån typ. Jag hatar det här 🙁 Jag vill inte…
Det var länge sen jag grät, jag minns inte när.. Men nu är det nära. Jahaa, där kom dom. Vafan är det här? Varför? Jag vill inte! Nej nej nej. Jag tillåter inte det här. Det är inte värt de, det blir fan inte bättre.. Suck.

hm, jag vill skriva av mig , det behövs, men ska nog skriva lite gladare grejer, fast jag inte alls är på humör. ååh. varför är det såhär? Det borde inte va såhär. Jag är inte värd det… Eller..? Är det så här det ska va? Jag vill inte va med längre. Orka. Jag är så förbannat trött på allt. ;( This sucks.. Alla dessa tankar ”tänk om” bla bla. Usch, varför gjorde jag sådär i juli förra året? varför? Jag vet ju att man ändå blir sårad till slut. Hur man än gör så kommer man dit tillslut. Är det så det är? Det verkar inte spela nån roll för din del ändå. Du bryr dig inte. Jag tycker personligen att man inte bara delar på sig efter ”lång” tid. Man kan prata… om du bara hade gjort det. Då hade det sett annorlunda idag. Du säger att jag inte förstår. Om du hade berättat hade jag nog förstått, kanske inte precis allt, men man försöker. det är huvudsaken. i ett förhållande ska man kunna prata.. ååh jag blir så ledsen. Jag vill inte. förkrossad. hemskt. orkar inte. Finns inga ord för hur det känns inuti mig. Det kommer i perioder och nu är det en sån period. Då det gör lika ont som den där måndagen i april. Det är så det känns. jag minns det som om det vore igår. Tyvärr. Det är sånna saker man egentligen inte vill komma ihåg. Men kan va bra att minnas ändå.

Jag ska nog sluta skriva, men jag vill inte. Jag har så mkt som vill ut, men vill ändå inte berätta allt. För det är mina hemligheter, Ingen ingen vet om detta.. eller jo. nu gör de >.< om inte hon glömmer. men ändå, det finns ändå där inne inom henne, jag är en idiot som nämnde det! IDIOT IDIOT IDIOT, Det finns inga ord för hur dum jag är egentligen. åååh. jag blir tokig på mig själv 🙁 Jag.. jag… jag… jag är dum. Det bara är så.. usch

Nej nu ska jag deppa vidare. So long.. vi hörs kanske senare, med ytterliggare ett depp inlägg. eller jag kanske är på bättre humör. What ever. jag vet inte. men som läget är nu är jag så jävla ledsen & så förbannad på mig själv.. Fan för att va en jag. det suger. fuck!
Broken up deep inside…

Puss

Jag är ganska lycklig men jag saknar dig i livet..
Svåra studer har paserat, utan dig brevid..
Det går inte en dag utan tankarna om dig..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.