you’re gonna miss me

God kväll/natt. Jag är hemma! Åh gud va skönt det är att vara hemma i Jalapeñobönans Space igen 🙂 saknar det. Och det var en jäkla hög med post på bordet när jag kom hem. Extremt spännande måste jag säga haha! Helt galet, men så är det väl antar jag 🙂 jag har inte gjort så värst mycket sen jag kom hem. Har letat lite och klickat runt.

Skrev ett a4 inför gruppexaminationen vi har nästa vecka. Så det är färdigt. Imorgon ska vi sammanställa allt. Sedan ska jag skriva färdigt mitt för tisdagens muntliga om matning. Kommer gå finfint. Sen blir det att gå o hämta paket och handla lite. Vet inte om det blir så mycket mer än så faktiskt. Plugg. Och öva på det muntliga. Det kommer gå finfint tror jag 🙂 men nu är det dags att sova ett par timmar.

Btw, nu är det sådär konstigt igen. Serious talk eftersom jag skämts. Då tänkte jag att jag skulle dra mig undan. Men det gick visst lite sisådär pga saker. Lite svårt att undvika saker när man är på samma ställen. Men det gick ju ändå. Och jag gjorde inget direkt, inte medvetet iaf. Men jag kände vibbar. Blixtrar. Och när folk påpekar saker blir det så konstigt. Det kändes som om historien upprepade sig. Fast på ett annat sätt. För det är inte samma. I bilen igår kändes det precis som en grej för 2 och ett halvt år sen. Fast det inte alls är samma människor. Men jag fick en flashis. Det var lite jobbigt. Men det är inget jag kan styra över. Och det betyder ju inte att det blir samma utgång denna gång. Verkligen inte. Det kommer inte hända (tror jag inte?). Det har sagts nej. Och det stör mig inte. För det är samma här. Men ändå händer saker. Skumt.

image

I’ve got my ticket for the long way ’round
Two bottles of whiskey for the way
And I sure would like some sweet company
And I’m leaving tomorrow what-do-you say?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.