You make it easier to sing it

Jag gick ner till stan och provade lite träningskläder. tjoho! Sen rasade humöret ner till -1000. Jag bröt ihop totalt på stan. Hatar den där känslan. Vet inte vad den beror på. Allting är bara försenat och konstigt. Antar att det är en förklarlig orsak. Men inte alls kul ändå. Vi får väl se. Inget roligt dock. Men men. Efter att jag fick det där bakslaget så glömde jag bort vad jag skulle göra på stan mer än köpa träningskläder. Aja. Jag gick tusen varv på ica medans tårarna rann ner en och en för min kind. Så jävla sad. Depressed deluxe. :/ Aja. Jag köpte åtminstone inget onyttigt godis eller så. Får väl se det som något positivt. Eller jag köpte en glass, men det var mest för det fina vädrets skull. 🙂 Satt ute på en sten i solen och åt glass med musik i öronen 🙂

Gick hemåt och beställde käk. Lite lyx måste man ju unna sig ^^, Bad han ringa när han kom fram. Hela alltet tog 15 minuter. Grymt snabb måste jag säga. Imponerad. Så jag käkade maten medan jag kollade på Så ska det låta. 🙂 Tänkte tillbaka och sen blev jag ”sugen på musik på hög volym” vilket jag får ibland. Så jag kopplade in lurarna och körde lite. 🙂 Jätteskönt. Man bara tänker.

Och även om livet kändes så jävla trist och hopplöst förut börjar jag känna mig betydligt gladare nu. Även om jag fortfarande är besviken. Jag hade sett fram emot saker o ting. Det är det som gör mig så ledsen. Och tyst har det varit. Och det är också lite jobbigt. Jag är ju inte dum, men efter igår kändes det ändå på ett annat sätt. Men det har varit så himla tyst idag och det har varit lite jobbigt. Även om jag egentligen är van vid detta. Det är ju inte så att saker måste ske heller. Men det blir så tomt. Jag vill bara ha någon att prata ut med. Bara skrika ut det som tynger mig just nu. Även om det är läskigt att dela med sig av såna tankar. Men tänk? Värdelöst isf. Blir ju helt ensamt. Jaja. Det får man ta då.

DSC07307

It feels good, in my heart, in my soul
When you’re right here beside me
I don’t ever want this day to end
So we can feel whatever you feel
Together we will, together at

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.