when we stand together

Oj. Vilken dag. Jag har bokstavligt bott i sängen. Även om jag velat så har jag faktiskt inte sovit så mycket. Så jag får väl vara tacksam för sällskapet 🙂 Även om sällskapet inte var här så kändes det som det var här ändå. Skum men skön känsla 🙂 Och i vissa stunder kändes det som om jag var i Linköping. Och jag kände mig hemma. Jag saknar det. Så det var en riktig härlig känsla må jag säga. Inte alls som jag såg det en gång, men ändå hemma. Det är något som haft betydelse och det är inget man bara glömmer bort. Så. Det är bara att gilla läget liksom! 🙂

Annars idag har jag inte mått asbra. Frossa typ, haha. Vin är farliga grejer klockan halv 3 på morgonen. 😛 Jäkla norrlänningar, haha 😛 Aja, jag frös och blev varm vartannat. Sjukt jobbigt. 🙂 Men så är livet. Jag pallrade mig iaf ut på en liten promenad. Gick till ica och handlade cola, glass och kex 😛 Jag blev liksom sugen hallå, då får jag äta det (y) aja. Lagade lite mat när jag kom hem. Så jag har iaf lyckats äta lite. Perfect! Kollade på PLL med, denna gång lyckades jag se klart. Wow, äntligen händer det lite. Och då är det uppehåll fram till i juni. Kanske är bra för min del iofs. 🙂 Tror det kommer svischa förbi i en jäkla fart. 🙂

DSC08311DSC08327One of the best days of my life

I just don’t want to miss you tonight
And I don’t want the world to see me
’Cause I don’t think that they’d understand
When everything’s made to be broken
I just want you to know who I am

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.