What we do

..is what you wish to do

Hej! Allt bra med er? Här är det finfint. Lite ledsen men det är bra ändå. 🙂 precis när jag skulle gå så hoppade Gandalf ut från garderoben. Så pussade honom hejdå, efter att ha sprungit runt i lägenheten tusen varv typ. Men tillslut så 🙂 gick bort till bussen. Träffade Karin, Viktor och Elvira. Och så lilla Albert. Pratade med dom en stund innan bussen kom 🙂 ner till stan. Träffade Fredrik och Anna 🙂 tog en fika.

Fick present, tack bästa ni! Sen följde dom mig till station. Nu sitter jag på tåget upp till Falun igen. Tjoho! Hoppas att resan går snabbt och smidigt. Jag har med mig min powerbank och laddar mobilen nu. Finns ju inga jävla uttag på det här tåget mellan linköping och Sala. Det suger för det är ändå en bra bit. Så plugga känns ju kört. Batteriet lär inte hålla. Men men. Får bara glad att jag iaf har en powerbank till mobilen. För mobilen käkar batteri 😛 dessa I-lands problem. Hum

Skriver nog när jag kommer hem,  ha det! 🙂

image

Don’t take us all too serious
Be original, and remember that
What we do is what you just can’t do

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.