What a day

Jag är så trött och ledsen. Började dagen med frukost och lite plugg. Sen tog jag en lång cykeltur och hittade ett jättefint ställe 🙂 Cyklade nog en mil sammanlagt idag. En lagom tur! Sen hem laga mat och prova en klänning jag beställde häromdagen. Så fin! Perfekt! Käkar mat. Kollar serier medan jag äter. Sen tänkte jag plugga. Men istället så spiller jag fanta på min dator. Den startar om. Jag får panik och drar ut både laddare och stickan.

Torkar av fram och baksida fort som attan och lägger den på mattan. Får panik. Jag skriver eventuellt en tenta på fredag och behöver datorn när jag pluggar. Och så händer detta? Alltså fatta om alla gudar går emot mig i allt detta… det ena med det tredje. Jag blir galen 🙁 datorn startade tillslut. Men tangentbordet funkar inte. Helt kaputt. Tack och lov finns det skärmtangentbord. Då kunde jag logga in och spara allt som behöver sparas. Kollade efter en ny dator och allt blev bara så snurrigt. Men jag tror att det jag hittade en. Men sen verkade min dator funka. Så vi får se imorgon. Tuffe är en tuffing och lever upp till sitt namn annars. Aja dags att sova. Imorgon tvätt innan jag ska till Stephanie och plugga. Tack för att jag har fina classmates häruppe som ställer upp när min dator sa godnatt.

Och nu säger jag godnatt. Natti!

image

image

image

Jag och delilah chillade vid sjön 🙂

image

2 reaktion på “What a day

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.