Vecka 9

Ännu en vecka har gått. Plugg deluxe. Tenta är skriven. Omtenta på första tentan. Men inte så konstigt när jag inte hade många dagar på mig. 🙂 men jag tror att jag kommer klara tentan jag skrev i fredags iaf. Det känns som så. Om jag nu inte är ute och cyklar vill säga. 😛 imorgon blir det jobb och på tisdag drar nästa block igång. Neurologi och smärta! Spännande 🙂

Veckans låt: Svenska Hiphop – Ruta ett
Veckans roligaste: Playdate
Veckans tråkigaste:  Huvudvärk 
Veckans saknad: Gandalf 
Veckans bästa: Mys 
Veckans längtan: April 
Veckans godaste: Rollo
Veckans äckligaste: Vet inte 
Veckans vill ha: Värme
Veckans konstigaste: Nada
Veckans värsta: Huvudvärk
Veckans mående: Bra! Mycket plugg men det har varit bra ändå. Mycket huvudvärk pga plugg men men. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.