Vecka 8

Alltså jag ber om ursäkt så jävla kass jag är. Jag tänker på det sen poff glömmer jag lika fort. Men denna vecka har bestått av massa plugg och färdighetsträning. Har fått sticka lite, gett sprutor och tagit blodsocker-prov. Skoj! Sen åkte jag hem i fredags. Pluggade på tåget så fokuserade inte på bloggen. Tyvärr. Nu är det söndag och jag ska snart sova. Det väntar en pluggperiod nu. Skriver tenta på fredag wooh. 🙂 hoppas få svar på förra tentan med. Även om det lär bli ett stort U på den ^^

Veckans låt: Bella och Filippa – Crucified
Veckans roligaste: Ge spruta ^^
Veckans tråkigaste: Långdragen vinter 
Veckans saknad: Robin
Veckans bästa: Hemma 
Veckans längtan: Helg
Veckans godaste: Burgare 
Veckans äckligaste: Drömmen
Veckans vill ha: Vår!!
Veckans konstigaste: Asterix och Bebben faktiskt
Veckans värsta: Håret hahah
Veckans mående: Bra! Mått bra. Veckan har varit underbar trots att jag varit i Falun. Nu är det skönt att vara hemma 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.