Vecka 51

Alltså jag är verkligen kass på att blogga. Måste ta tag i det. Jag har tänkt flera gånger att jag ska göra det, men det blir inte av. Det får bli mitt nyårslöfte helt enkelt! 🙂 En vecka hemma. Bestått av sjukdom, jobb plugg och julfirande. Imorgon är julfirandet över för detta år och då blir det plugg igen. 🙂 Försöka hinna klart med hemtentorna jag har att göra och sen förbereda för nästa seminarium 🙂

Veckans låt: The Corrs – Breathless
Veckans roligaste: Jul.
Veckans tråkigaste: Ont i magen 
Veckans saknad: En hel del
Veckans bästa: Unicorn!
Veckans längtan: Äventyr
Veckans godaste: Snickers
Veckans äckligaste: Jadu
Veckans vill ha: Sömn. Så trött hela tiden 
Veckans konstigaste: Mycket konstigt 
Veckans värsta: Pain
Veckans mående: Trött törstig ont på diverse ställen. Men lycklig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.