Vecka 5

En vecka sen sist. Förlåt för det. Har mest fart runt och gjort diverse saker haha. Men det har varit en bra vecka. Färgat beccas hår och gjort andra roliga saker. Mello började igår igen och idag fick jag ett mail. Asbra!

Veckans låt: ItaloBrothers – Moonlight shadow 
Veckans roligaste: Skrattattack 
Veckans tråkigaste: Ont
Veckans saknad: Obbe
Veckans bästa: Mailet idag. ”Du har klarat anatomi och fysiologi 1” Jag dog
Veckans längtan: Vår 
Veckans godaste: Ostbågar 
Veckans äckligaste: Jadu
Veckans vill ha: Vår
Veckans konstigaste: Vet inte faktiskt 
Veckans värsta: Memories
Veckans mående: Huvudvärk ofc. Och sen fick jag mensvärk också. Livet är ju förjävla bra! Nu är jag glad men har ont i huvudet. Mycket fakta idag eftersom jag hux flux blev behörig till termin 3. Allt ska gå så fort hela tiden!

Jag och ostbågar 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.