Vecka 44

Hoppsan. Tiden flyger fram. Praktik i veckan. Torsdag var min sista dag. Sen planerade jag o Emelie att vi skulle åka hem redan då. Bad Robin hämta mig. Så fint att han gjorde det 🙂 annars har det inte hänt mycket. Norrköping idag och shoppade lite till de nya familjemedlemmarna ❤

Veckans låt: Mange Hellberg – Simma eller sjunk
Veckans roligaste: Skrattattack 
Veckans tråkigaste: Praktik slut 
Veckans saknad: Gandalf
Veckans bästa: Asterix och Obelix
Veckans längtan: December
Veckans godaste: Julmurre
Veckans äckligaste: Hmm vet inte 
Veckans vill ha: Vår
Veckans konstigaste: Husdjur
Veckans värsta: Hump it
Veckans mående: Jodå det har varit bra. Jag har haft Momo hos mig. Jag kom hem och det blev bättre. I sin helhet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.