Vecka 4

Hej. Åkte hem till Linköping i måndags. Lite förseningar men det gick ändå. Sen jag kom hem har jag sökt jobb, både sommarjobb och timvik. Bara hålla tummarna nu. Varit hemma hos ett par gånger, och idag var det kalas. Det var trevligt. Men blev trött i skallen. Sen hem och varva ner innan det blev bio. Och vilken film. Snacka om att bli berörd. Filmen slutade för snart en timma sen och så fort jag tänker på den börjar jag gråta…

Veckans låt: Jigs – Egna drömmar 
Veckans roligaste: Studs hahah 
Veckans tråkigaste: Det.
Veckans saknad: Tjejerna. 
Veckans bästa: Skönheten i allt. Alltså vilka känslor
Veckans längtan: Resultat
Veckans godaste: De där matbullarna idag
Veckans äckligaste: Mjaa
Veckans vill ha: Vår 
Veckans konstigaste: Nothing
Veckans värsta: Alla känslor ?
Veckans mående: Mitt bra. Varit extremt trött men bra. Visserligen lite ont i magen och så, men det är jag ju van vid.


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.