Vecka 34

Hello! Vet att det är torsdag och långt ifrån söndag haha. Men varit en del. Var hos mamma i söndags och var trött efter det. 🙂 i måndags och tisdags jobbade jag. Igår kände jag mig krasslig. Huvudvärk och frös. Somnade två timmar på eftermiddagen, fattade ingenting när jag vaknade.

Förra veckan var bra! Jobbade lite och sen stadsfesten. Roligt 🙂

Veckans låt: Galantis – Hunter
Veckans roligaste: Karusell 
Veckans tråkigaste: Regn 
Veckans saknad: Hmm
Veckans bästa: Jobb
Veckans längtan: Vet ej
Veckans godaste: Köttfärslimpa
Veckans äckligaste: Hmm
Veckans vill ha: Ledighet 
Veckans konstigaste: Karusell 
Veckans värsta Hmm jag vet haha 
Veckans mående: Bra. Varit en bra vecka. En del jobb vilket har varit skönt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.