Vecka 11

Hej! Visst har jag varit duktig denna vecka med att blogga? 😉 haha. Men idag var det desto sämre. Men jag har inte haft tid eller lust. Städade efter lunch och sen har jag tvättat 3 maskiner. Tre halvor. 🙂 skönt. Skulle bäddat rent också Men det glömde jag bort och nu orkar jag inte. Pluggade under kvällen. Skrev nyss rent block 1s anteckningar. Ska skriva ut dem och anteckningarna till fredagens tenta imorgon tänkte jag. 🙂 nu ska jag sova. Riktigt trött idag. Imorgon plugg, skolan, handla och sen plugg igen innan jag ska se hockeyn. Hoppas att det går bättre imorgon.

Just för stunden kom Asterix och pussade på mig i ansiktet. Läste igår att kaniner pussar på dem de tycker om <3

Veckans låt: Dj Alligator project – Stomp
Veckans roligaste: Sätta kateter!!
Veckans tråkigaste: Åkte hit 
Veckans saknad: Robin
Veckans bästa: Asterix som pussar på mig
Veckans längtan: Våren på riktigt ❤
Veckans godaste: Nyponsoppa 
Veckans äckligaste: Jadu
Veckans vill ha: Robin här
Veckans konstigaste: Depp 
Veckans värsta: ..
Veckans mående: Bra. Lite halvnere emellanåt men det har varit en bra vecka ändå. Tyvärr börjar man vänja sig nu..

Blev påmind om min stumpa igår <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.