Vecka 10

Ännu en vecka. Och jag är om möjligt ännu mer förvirrad. Eller ja, egentligen inte. Bara det att något har dykt upp. Igen. Och jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det heller. Även om jag inte vill något så säger mina drömmar mig något annat. Tydligen. För inatt drömde jag om dig. Why? Det är ju inte så att saker har haft en betydelse. Det har bara hänt saker ett par gånger, men liksom? Vad spelar det för roll egentligen? Så förstod mig inte på drömmen. Fast när jag tänker efter, så tror jag att drömmen säger att jag ska gå åt det hållet (även om det inte betyder något eller blir något irl) än att göra det andra igen. På så sätt kan det undermedvetna vara bra! Vi får väl se. Det är ju lite lurigt eftersom jag inte ens bor i Linkan längre. Och i helgen har jag saknat det. Konstigt.

Veckans låt: Hampus Carlsson – Sommarplågor (höhö, sa ju att ingen veckans tips dragit åt det hållet, men nu har den det)
Veckans roligaste: Gick i sömnen hahah
Veckans tråkigaste: Faila på ena salstentan
Veckans saknad: Linköping och Du.
Veckans bästa: Mami här 🙂
Veckans längtan: Tattoo och Linköping
Veckans godaste: Jalapeños
Veckans äckligaste: Vet faktiskt inte
Veckans vill ha: Alltså. Jag vet inte…
Veckans konstigaste: Skype
Veckans värsta: Ugnen!
Veckans mående: Väldigt bra. Lite frustrerad igen, men så är livet.

DSC08454Älskade vårbild. I veckan var det exakt 2 år sen. Måste säga att jag älskar håret! Och ögonbrynen var perfekta, även om det kanske hade kunnat gå att fylla i dom lite till 😛

DSC08466Viss skillnad. Senare samma dag haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.