Vecka 1

Oj! Fan jag glömde. Men jag har faktiskt en bra anledning. Jag pluggade fram till klockan 12 igår. Sen blev jag bara så trött så jag gick och la mig haha. Hade tankar under dagen att köra Veckans lista, men tiden flög iväg. Sorry! Men jag bloggade ju faktiskt en dag extra ju. Framsteg! 😉
Veckans låt: A-Moe – Mom is home 
Veckans roligaste: ”Protefessionell”
Veckans tråkigaste: Tenta
Veckans saknad: Obeli
Veckans bästa: Lillfixa 
Veckans längtan: Klara omtenta?
Veckans godaste: Nocco
Veckans äckligaste: Jadu
Veckans vill ha: En hjärna
Veckans konstigaste: Brinnande hår
Veckans värsta: Tentan…
Veckans mående: Vill inte ens prata om det. Varit så låg och omotiverad så det är sjukt alltså. Helt jävla galet. Vill bara vara smart och lyckas ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.