Vävnader och hud

God morgon!
Idag känns livet betydligt bättre. 🙂 så skönt. Idag har jag inte huvudvärk längre, vilket är otroligt skönt. Var nog därför jag var lite låg igår. Försökte somna vid halv 11 igår. Somnade och vaknade vid halv 12. Ännu värre huvudvärk så jag tog 2 painkillers och försökte sova igen. Vakna vid halv 5. Sen plingade mobilen tusen gånger så jag fick stänga av ljudet. Gick inte att somna om. Bluh.

Klev upp halv 9 iaf. Har lyssnat på föreläsning om vävnader och huden. Nu känns allt mycket klarare. Får väl se hur resten går. 🙂 anteckna massor, läsa i boken och så vidare. 🙂 tror att det kommer gå vägen. Synd bara att omtentamen krockar med en föreläsning. Men som tur är går det att kolla i efterhand 🙂

Nu är det paus sen kommer vi få information om seminariet nästa vecka. Tjoho! Blir nog bra 🙂 sen ”ledig” (utan föreläsningar) fram till nästa vecka. Vi skulle ses på tisdag i min grupp. Fram till dess. Plugg och träning! Wooh!

image

Hittade acaipulver häromdagen. Gissa om jag blev lycklig! Betydligt billigare än på life. Här var det 50 gram och på life 90. Men kilopriset blev ändå billigare på maxi. Du får 100 fram för 260 kronor på maxi och 90 gram för 299 på life.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.