’ unforgivable sinner

ignorera det förra inlägget. jag var ledsen igår. idag är jag bara arg. Jag vet inte varför, jag bara är det. Minns dock att när jag & jocke gick tsm så blev jag oxå arg. det hela slutade med att jag gick tillbaka till micke. för de skulle ju gå senare. urk. skulle gått efter dem… men jaja, lätt att va efterklok som sagt. skickade ett sms te rilla oxå… jag vart glad men ändå inte.
anyway drog tillbaka till micke, satte mig i en fåtölj i hörnet. mh. ”snacka” med bury, men jag ville inte. ville inte alls. sen ”prata” med bullen. då sa jag vad det handla om. fast sa inget mer om varför det var så eller nåt. Sen ”prata” med micke i enrum. fast sa inge då heller egentligen. han visste vad det handla om, han känner mig. fast till micke sa jag mer grejer, fast tror bury va där då? sen fick micke mig att skratta som vanligt. sen drog lilla linda igång lite spice girls 🙂 så man skrattade ännu mer o vart lite gladare. Övervägde om jag skulle med på krogen. men nae jag orkade inte.
Och till råga på allt hörde pappa av sig!! o fråga mig om jag visste om nån hade medicin till tuva. jag har inte koll på vad folk har hemma… och jag tycker att du kan höra av dig o fråga hur jag mår eller så. men men. kanske ska va glad att du ens fråga mig? men när du aldrig hör av dig annars så blir de bara ne fan palla…

väl hemma skickade jag ett sms.. fick svar. sen skulle jag sova. ignorera mamma. somna väl. nån gång. men hade svårt att sova, drömde sjuka drömmar. igen. ingen natt utan sjuka drömmar. men iaf, imorse när jag vakna va jag flyförbannad, vet inte varför. antagligen har det ledsna gått över till aggressioner eller nåt. för jag ville slå näven i väggen så fort jag vakna. det kändes så lockande. men jaja.

gick upp för en timma sen typ. mamma va inte hemma, så käka lite. sen kom hon. och fråga hur de va igår. allting brast. berättade allting. fast sa att inget hade hänt egentligen, för så va de ju. ingenting hände egentligen, bara jag som nojjar jämt och ständigt. fast jag undrar vad som sas egentligen. tillfälligt eller tidsfördriv? faktum är att jag hoppas på tillfälligt. det låter bättre i mina öron. fast frågan är isf vilket som är/var tillfälligt. förhållandet, eller over. äre tidsfördriv går jag under. för det va så förut… orka!

ne nu ska jag väl ta o göra mig lite i ordning. borde skicka ett sms så jag får se hur de blir. egentligen vill jag inte veta. för jag känner på mig svaret. fast som jag sa sist: Det är det värsta som kan hända… jaja. och de är ju inte så illa, egentligen. kan jag tycka. jag kom på en greja jag kan göra ist (Y) bäääst är jag ibland. nu är jag lite glad igen. nu har jag mina glada tankar igen, eller ibland. tack min kära mysic (8) 🙂

Puss

You know where you’ve sent her
You sure know where you are
You’re trying to ease off
But you know you won’t get far
And now she’s up there
Sings like an angel
But you can’t hear those words
And now she’s up there
Sings like an angel
Unforgivable sinner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.