Två veckor 

Idag var det dags att åka hem till falun igen. Valde att ta tåget som gick strax efter 14 bara för att det var billigast (och för att slippa gå upp klockan halv 5). Klev upp skapligt imorse. Mysig morgon, frukost framför tvn. Martin kom förbi sen o käkade lunch med oss innan vi for iväg till resecentrum. Becca kom förbi och sa hejdå med.

In på tåget, pluggade och myste med Asterix. Obelix kröp in under magen på Asterix och vägrade komma fram.. väl hemma gömde de sig under sängen medan jag städade iordning buren. Tror de blev nöjda. Hör att de tuggar på höet 🙂 mums!

Jag var hemma i typ två veckor. Och det var bra veckor, förutom att vi var förkylda. Stannar uppe i Falun i två veckor. Den 9 december klockan 13 (typ) rullar bilen hem till Linköping igen. Jag hoppas att dessa veckor går fort. Men har plugg över öronen att göra så blir inte mycket mer än äta sova plugga och mysa med Asterix och Obelix ?

Men jag saknar Robin. Det blir tomt i sängen inatt. Längtar tills han kommer hit igen. Hoppas att två veckor får fort! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.