Torsdag

Ja nu har det gått en stund sen sist. Men jag har mestadels pluggat. Har psykologi prov imorgon. Sen har jag inga mer lektioner. Bara rättspsykiatri prov när det är aktuellt. Har lite småsaker kvar att fixa innan det är dags. Men det får bli på måndag 🙂 psykologin är viktigast för tillfället.

Igår var jag i stallet med. Otursdag deluxe. Slog i benet, satte fast benet i en stubbe. Wierdo. Sen hjälpte jag en i stallet att ta in två hästar. Skulle stänga grinden men hästen buffade till mig så örat kom emot tråden så jag fick världens stöt i örat. Av alla ställen. Gjorde fruktansvärt ont. Fick en stöt i handen också så fingret pulserar. Och det började blöda. Hahaha…

Nu är jag i skolan. Har repetition inför provet imorgon 🙂 det kommer gå skitbra. =) annars idag händer ingenting. Bara plugg och mat. Ska fixa en spotify lista och packa lite. Imorgon efter provet ska jag till frans. 🙂 vi ska väl inte göra så mycket imorgon, vi ska väl bara sova tidigt. Vi ska upp tidigt på lördag morgon. Då blir det Göteborg en heldag ♥ 🙂 shopping på nordstan och sen blir det jul på Liseberg 🙂 åh vad jag längtar. Ska bli så himla mysigt!

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.