Todays 

En liten uppdatering om dagen kanske. Har varit en bra dag. Hade satt klockan på 7, men när jag vaknade vid 6 tänkte jag att jag kunde sova till halv 8 så sov lite längre än planerat. Gjorde mig ingenting. Hade ändå förberett allt. Åt frukost och sedan gick jag till kc. En perfekt morgon, snön börjar smälta och det känns vårigt. Härligt!

På kc stod det kateter på schemat. Först genomgång och sedan öva själv på att sätta kateter. Själva insättningen är ju lätt, det svåra är bara allt som ska vara sterilt. Men det gick ju bra. Fick beröm av min lärare som sa att jag var duktig. Fick sätta kateter på både kvinna och man (dockor självklart). Kvinna är mycket svårare, glad att jag började med den. När det var dags för mannen utbrister min lärare ”Ska du leka med snoppen nu?”. Asså hon är ju bara för galen 😛 Det som är bra med henne att man lär sig mycket för man kommer ihåg alla småsaker hon säger som är lite roliga 😛 så det är ju bra.

Efter kc tog jag omvägen förbi skolan för att skriva ut lite saker. Gick hem och åt lunch. Vilade mig på sängen innan jag gick ner till ica och handlade lite. Gjorde middag och matlåda när jag kom hem. Kollade föreläsningar som jag hade kvar. Och sen fick igenom fallet inför imorgon. Sökte även kurserna för nästa termin. Känns skönt att ha det gjort!

Nu ska jag sova. Imorgon är det seminarium, sen ska jag hem och spåna idéer för undervisningsövningen. Ska göra basen klar. Sedan ska jag följa min planering. (Som idag. Gjorde allt). God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.