to you

Jag tänkte bara skriva en rad. En liten text bara. Som en liten påminnelse. Jag har varit lite nostalgisk idag och snubblade över en gammal text. Jag tänkte på dig. Det är tufft att livet är som det är. Det gör lite ont i mig att det ska behöva vara så. Men jag vet att det blir bättre. Det kan jag nästan lova dig. Men jag vet att det är jobbigt, men jag vet även att det blir bättre. Ont gör det. Även i mig gör det ont. Och det kommer det nog alltid att göra. Vet inte riktigt varför. Men jag är ändå glad. Såklart. Vissa saker känns bara så, så svåra. Men man tar sig vidare. Man kommer loss.

Det får vara kämpigt. Man får vara ledsen, man får fly. Så länge man inte ger upp helt och hållet. Ibland behöver man bara stanna upp och andas. Ibland behöver man gå bakåt för att se hur långt man faktiskt kommit. Man ser det inte alltid själv. Jag ser, och jag är uppriktigt glad över det. Det är något som du förtjänar. Även om jag fortfarande är lite ledsen och besviken. Jag önskar dig inget ont. Det är det liksom inte värt.

Jag önskar och hoppas att det går fint för dig. Det kommer det att göra. Det vet jag. Jag önskar bara att jag kunde få träffa dig en gång. Bara för att få säga såna här saker. Jag har ingen aning om du ens vill veta av mig något mer. Och jag har ingen aning om du ens läser min blogg, men om du gör det så hoppas jag att du känner dig träffad och att du vet att det är till dig jag försöker nå fram. Någon gång så kanske …

IMG_8702

”jag finner nog aldrig sinnesro,
för jag trivs aldrig nånstans”
♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.