Tja tja tja

Hejsan, har ni saknat mig? Jag vet att jag har varit kass på o blogga, men det är sånt som händer ibland. Jag började cykla till jobbet o då kan jag inte blogga haha. Och nu har jag visserligen slutat arbeta men ändå. Jag har ändå hunnit jobba en dag så ja. Men jag orkar inte riktigt blogga, även om jag vill bättra mig liksom 😛 det är kul, men ibland bara så krävande. Speciellt när jag sällan fotar. Måste ta tag i det där nu. Men jag vet inte, så segt. Får aldrig till allt som krävs. Plus ljuset är inte alltid så bra. Och helkroppspegel saknar jag med. men men.

Imorgon ska jag kleta i färg i håret, ska bli spännande. Det lär väl vara sista gången tror jag. Får väl se hur det blir sen. Men antagligen blir det sista. Men får se hur man står ut med utväxt sen. Det ska nog dock gå bra tror jag. ^^ Men man vet aldrig. jaja

Nu orkar jag inte mer. Hade tänkt simsa, men saknar skivan kom jag på. Typiskt. den är väl hemma eller nå. Så jag ska nog sova. Huvudvärk deluxe och imorgon ska jag cykla hem.

-1.2

1.2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.