Tisdag?

Visst är det fortfarande tisdag? Jag är helt snurrig. Men jag tror att det är tisdag, fattar inget. Men ja. Imorse lyssnade på lite halvt som halvt på en föreläsning. Men jag somnade eftersom jag hade en sån fruktansvärd huvudvärk. Tog ett piller och la mig o lyssna. Han var visst sövande för vips så hade föreläsningen tagit slut när jag vaknade igen. Rätt skönt ändå. Men huvudet gjorde fortfarande ont.

Tvingade i mig lite ätbart. började plugga. Blev irriterad på solen (Fy Myh!!) men den lös mig rakt i facet när jag försökte plugga. Och med tanke på att jag hade huvudvärk så blev det bara asjobbigt med solen rakt i facet. Så förflyttade mig till sängen, skrev lite och känner att det får gå som det går imorgon! Pallrade mig till ica för o handla lite. Var ju sugen på pannkakor så det stekte jag mig ”några” stycken. hahaha. oh herre. Blev till ett helt kompani. 😉 Möms.

Nu ska jag ta ytterligare några painkillers och sen sova. Ska upp astidigt imorgon o tvätta håret. 🙂 Ska käka frulle på hotellet imorgon innan det blir muntligt tjofräs. Det ska bli gött med hotellfrukost. Löve it! Jaja. vi höres.

DSC08592Längtar efter sommaren. Och den där klänningen. Ska bli spännande o se hur den sitter nu när jag är ungefär 12 kg lättare 🙂 Hade velat ha en ny exakt likadan, men vet i tusan vart jag kan få tag i en. Jag måste till stockholm snart känner jag. Eller ja, i vår. April/maj kanske? Min hårspray börjar sina. Eller, den har gått sönder helt! 🙁 Och jag behöver Fridays känner jag. Nu var det alldeles för länge sen. Men mitt fridays-sällskap är borta. Eller ja, hela mitt galna roadtrips-sällskap is long gone. Det är ju lite tråkigt. För den här dampiga själen behöver förnyelse och röra på sig hela tiden. Det är nog därför jag åker hem så pass ofta. Rastlösa Myh är i farten. Och hon saknar en sådan vid sin sida. Finns det någon likasinnad därute? Vore ju trist om det inte finns någon. 🙂 För alltså det blir ju en sån kontrast om jag vill fara o flänga o göra saker hela tiden o mannen bara ”ta det chill” haha vadå chill? Går det att äta? Nej men ja haha. Skämt åsido.

Alltså. Det finns så mycket minnen i skallen. Blir rätt galen. Men som jag sa häromdagen så ska man inte glömma bort allt. Det är ju onödigt. Finns ju hur mycket minnen som helst genom åren. Och man får ju välja att komma ihåg det bra och glömma det gamla. Även om det är svårt. Men omöjligt är det ju inte iaf. 🙂

jaja. sova var det. Upp vid 6 imorgon bitti typ. Senast. Måste gå vid 7 typ. 🙂 Så god natt fina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.