The truth is ..

Once you learn how to die, you learn how to live.

God kväll fina människor. Allt bra? Här är det fint. Jag har nyss skrivit klart min inlämningstenta om Morrie, och människosyner. Jag hoppas att den blir godkänd. Det känns inte som om jag missat nåt den här gången. Men vi får väl se. 🙂 Hade tänkt fixa med det andra innan sovdags. Men jag orkar verkligen inte. Blev himla trött där efter att ha skrivit och skrivit för att få ihop 3 sidor. Hoppas inte att de tycker att det blev för mycket dravel. 😛 Dock tror jag inte det. Jag blev faktiskt nöjd med den, och jag bröt inte ihop som jag gjorde med den förra, det är ju framsteg heh. Inte lika trött och inte lika stressad den här gången. Och det gick betydligt bättre med sidnumreringen denna gång. Men kollade youtube denna gång med. Och sparade länken så jag kan kolla på den inför framtida inlämningstentor, ifall jag inte lyckas komma ihåg det. 😛 Jag trodde jag hade kommit ihåg. Men nope, bara lite 😛

Jaja. Tänkte ta helg nu. Har ingenting att plugga nu, då vi får information om moment 4 på tisdag. Eller, ja. Jag har en liten komplettering (antar jag?) att göra som ska in senast 10 mars. Men det går fort tror jag. Bara en grej som ska in i texten som jag tydligen missade sist. Men det ska nog gå bra tror jag. 🙂

Undra om jag vaknar av samma grej även efter denna pluggnatt? Sist var det ju lite special morgon efter att ha kämpat med tentan hela natten. We’ll see. We’ll see. Tror la dock inte det, men man ska aldrig säga aldrig!

IMG_20160218_151944

”Och om du nånsin ska få någon annan att lita på dig,
måste du känna att du kan lita på honom eller henne också –
även om det är mörkt omkring dig. Även om du faller.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.