Take me with you

Söndag idag. Skönt. Lördagen gick fort. Jag, Becca och Robin gick ner till legends o käkade. En bra dag för födelsedagsbarnet. Fel cider, guacamole på burgaren som det inte alls skulle vara på. Men jag orkade inte gnälla. Sen beställde becca en drink och jag tänkte göra det men hann inte färdigt innan han försvann. Sen ändrade jag och fick fel drink. Så jag visade en bild på mobilen på summerlove. Och han tog mobilen och gick. När han hade gått typ till bordet längre bort frågade han om lov xD asså.

Bury kom sen och sa grattis. Sen ”tvingade” Robin med honom till Becca. 🙂 upp och vara sociala och inväntade Martin, Amanda och Henke 🙂 fick en födelsedagspresent av henke. Sen lirade vi fia med hutt. Det gick visst sådär haha. Sen fick vi skjuts hem.

Och nu är det som sagt söndag. Jag tvingade upp Robin så han skulle äta frukost med mig. 🙂 vi åt upp tårtan jag fick av farmor. Mysigt med tårtfrukost i sängen med han man tycker om ❤  och nu är jag på väg till jobbet. Jobbar 14-20.30 idag 🙂 sen blir det filmmys med jordgubbar och vattenmelon. Robin fattade inte min pik igår ^^ så vi skulle mysa till det med det idag istället bestämde jag =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.