Tack ♥

åh. idag fick jag lite peppning. Jag hörde av mig i ren desperation i lördagskväll och sa att jag behövde peppning. Ingen reaktion förrän typ en timme sen. Men jag fick lite peppning. Även om allt känns så jävla hopplöst och fel tänker jag inte ge upp. Jag hoppas att du kommer fortsätta finnas här för mig. även om det är jobbigt till och från. Men jag behöver ha dig i mitt liv. På ett eller annat sätt. Vilket jag sagt länge. Men det har inte alltid varit såhär. Men huvudsaken är att det är så nu, och att du får mig må bra och peppar mig. Annars hade det ju kvittat känner jag. Så tack för att Du finns i mitt liv, trots allt. 

Inatt har jag inte sovit nå vidare. Kunde inte sova. Det suger så jävla hårt. Och min tragus? Den bråkar mer än nånsin. Var en gigantisk vätskefylld blåsa precis vid kulan på insidan. Tryckte hål på den och tömde den iaf. Baddade med alsolsprit hela natten. Och sen koksalt. Det är mina bästisar nu för tiden. Googlade lite, och man skulle inte ta bort piercingen iaf, för då stängde man in det som vill ut och då kunde det bli värre. Så jag härdar ut. Behandlar deluxe. Nu är det bara skorpigt och blodigt. Typ. Jag hoppas att det blir bra. Kommer kriga på!

Nu kommer nog Delilah snart hoppas jag. Chauffören hade sagt mellan 12-13. Och klockan är snart 13, men än så länge ingen cykel. Jag hoppas hon kommer snart. Jag har en sak jag vill göra. Och det är nu. Men jag måste få hem cykeln innan. Dessa probs. Blä.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.