Strange

Det är så konstigt alltihopa. Förstår inte grejen heller. Kan folk prata med mig istället om saker ni funderar över istället för att ta det med andra? Det kommer fram nya grejer hela tiden. Fel fakta. Om man bara kunde prata med mig innan man berättar saker. För nu tror ju folk säkert inte på vad jag säger. Och det blir ju fel. För jag vet ju mer vad jag känner än vad någon annan gör. Inte lätt att nu säga ”Att så är det inte alls” fast någon annan säger ”Jo men Myh hon känner såhär vettu” eller ”Myh ville det här”. Bara det blir konstigt. För jag varken känner eller vill så. Jag lovar att jag säger sanningen om ni skulle prata med mig först. Så nej, No hard feelings. Det skulle ju faktiskt vara rätt så omöjligt med tanke på att omständigheterna. En sak om man gillar något. Det är faktiskt skillnad på Något och Någon. Så. Nej, bara nej.

Det är rätt skönt på så sätt. Men jag önskar ändå att folk bara kunde förstå att det inte finns något alls där. Saker är bara bonus, men alltså. Vad tror folk om mig, egentligen? Inte för att det är något fel alltså. Inte alls. Men alltså. det är skillnad på saker. Så snälla ni. Ta saker med mig tack! 🙂 Jag har ingenting emot sakerna, men jag vill inte att det ska tas på fel sätt. Det blir bara fel. Och jag orkar inte.

Dramaallovertheplace

Ena saken efter den andra. Det är bara konstigt. HUUUR? Det är så jäkla skönt att bo i Falun faktiskt. Även om saker ändå är så jävla weird omkring mig. Ska sluta prata med folk tror jag. Tror det misstolkas hela tiden. och det är jag rätt trött på. Säger jag att det inte alls är så så är det så. Varför skulle jag ljuga? Vad tjänar jag på det? Absolut ingenting. Det är ju inte så att det gör att saker blir bättre. Tror snarare att det är tvärtom. Så därför är jag ärlig, sen om det en gång kan ha tolkats fel. För det var inte alls så jag menade som det lät som. Svårt att vara ironisk och sarkastisk på text. Då tolkas det tokigt. Och det är svårt att förklara det. Det är då det blev såna här missförstånd. Och även om jag förklarade saker så, nej. Det hjälpte visst inte 🙂

DSC08083

2 reaktion på “Strange

  1. Myh det är sådant man får lära sig att leva med. Aldrig berätta något för någon. Folk pratar alltid om sådant dom inte har med att göra.

    • Nja alltså, jag var ju tvungen att säga något. Och de har med saken att göra, men jag hade ändå önskat att man kunde gå till mig också och fråga vad jag menade. Det jag sagt blev misstolkat 🙂 Vilket är ganska lätt faktiskt, då det är svårt att formulera sig rätt via text. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.