Springfeelings

Tja!

Torsdag idag. Andra mars, tiden flyger iväg. Är hemma i Linköping. Så skönt. Men har huvudvärk deluxe. Inte så konstigt med tanke på allt plugg. Helt slut i skallen. Ska bli skönt med en helg där jag verkligen kan släppa plugget helt. Mellan block 2 och block 3. Skönt! Imorgon skriver jag tenta. Så underbart woho! Men det känns som om jag har någorlunda koll på läget. Bara hoppas att man inte rör ihop allt sen. Pjuh.

Nu är jag på väg ner till stan. Ska klippa mig. Ska bli så skönt. Har inte klippt mig sen oktober så det är på tiden nu tycker jag. 🙂 passa på när jag är hemma. Ska prova en annan frisör idag med. Blir nog bra. Var en elev som skulle klippa mig. Spännande. 🙂 kul för eleven att ta sig an mitt hår ;P men idag har det iaf gått att borsta!

Vårkänslor idag. Årets första dag med strumpbyxor och converse. Tog på mig min nya blommiga tröja. Dock vinterjacka. Fick lite bråttom till bussen så tog första bästa jackan jag hittade. 🙂 jaja!

Nu orkar jag inte mer. Och bussen blev stående… tänk om jag inte hinner in till min klipptid nu. Vi puttrar fram i 20 max… mitt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.