*snart onsdag*

Snart onsdag snart onsdag. Det är mitt mantra nu. Fy vad jag längtar nu. Nämnde jag att jag fick komma iaf 30 minuter innan? (Om han blev klar med kunden innan i tid) Han trodde att jag skulle hinna med tåget ”annars får vi snabba oss på så du hinner med tåget” haha njae 😛 så vi hoppas nu ju! Jag har iaf bokat tåget hem så vi får väl se. Kunde inte välja ombokningsskydd för det gällde bara sj.. typiskt. Aja 🙂

Idag är det måndag. Jag är på väg till skolan. Fixa det sista sen blir det väl att handla något tror jag. Får fundera lite på det, om det är något jag behöver innan jag åker hem. Imorgon tänkte jag iaf handla färdkost. Köper jag det idag lär jag äta upp det när jag packar och städar. Känner väl mig själv liksom.

Fast har iofs jalapeñopoppers kvar. Några stycken som norrlänningarna lämnade kvar ;P men vet ni? Jag är inte ens sugen på det längre? Vad har hänt? Tror jag vet varför, och det suger ju. När sånt händer brukar det dröja månader/år till nästa gång. Och det vill jag inte. Då faller ju Jalapeñobönans Space sönder.

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.