Sky is the limit

God morgon! Igår var det en mysig dag. Åkte till brorsan, sen så tog jag bussen hem och vattnade lite hos farsan, sen tänkte jag överraska mamma men hon var inte hemma och jag hade ingen nyckel så fick sitta på ett staket och vänta på Martin med sällskap som var gulliga och skjutsade mig till malmslätt 🙂 väl hos Robin så fortsatte vi kolla på vår serie, så nu är säsong 1 slut tror jag. Fanns inga fler iaf och jag hoppas att det kommer en säsong till!

Var en mysig kväll. Även om det blev lite jobbigt. Men egentligen var det inget jag borde tycka vara jobbigt utan det är en bra grej. Men jag ville bara gömma mig när vi pratade om det. Och sen tänker man alldeles för mycket på att jag åker om en månad .. det känns jävligt jobbigt. I början så tänkte vi inte så mycket på det och lovade varandra att det inte fick bli ett hinder. Eller att det skulle förstöra något. Så nu försöker man peppa varandra att tiden kommer gå fort. Att jag kommer hem varannan månad iaf. Och så får han hälsa på mig. Det här kommer att bli bra.

Men ont det gör det. Hade jag kunnat hade jag valt att bo kvar här. Men jag vet att det inte kommer att gå. Därför flyttar jag upp igen. Och jag hoppas att Robin följer med upp när jag åker hem ❤

Det här är stuk. Kärlek ❤ looove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.