skit dag

Jävla skit dag. Jag är missnöjd med typ allt. blää. Bertil gick sönder. Handtaget har gått sönder. Så man får stickor när man cyklar utan vantar. sug. Sen har mitt arbete om Kriminalvården fastnat på vägen till läraren. ännu mera kul. Tack för att mitt liv går så bra just nu. Jag har väntat o väntat på att få det rättat o så har det inte ens kommit fram. Tack urkund. tack tack. Blää.

Och så kommer man hem. Parkerar cykeln. Försöker iaf, för det är en omöjlighet när det inte finns fungerande cykelställ på gården. DE LIGGER FÖRFAN NER! ÅÅÅH. Min cykel. Blåste omkull. Hur det nu kan blåsa SÅ JÄVLA MYCKET från det hållet när det är ett stort 3 våningshus, ett plank och sedan ett hus till där. Bra konstigt. Så ställde min fina Bertil Rex i cykelboden. Enda stället där han kan stå nu utan att gå sönder ännu mer.

Så, vart får man tag på handtag? Han är ju garanterat minst 30 år och har trähandtag. Vill inte byta ut dem till skithandtag. Tror inte ens det går på min cykel. De är liksom en ”skruv” (?) som håller fast handtaget o grejer. Så vet ifan vad jag gör.. Åh

Idag är det en skitdag. Men samhällen på morgonen gick bra iaf. Nu ska jag äta och packa. Hoppas matten känns lika bra som samhällen, men blir inte förvånad om det inte skulle vara det. Och stallet i eftermiddag. Hoppas det går bra.

DSC05328Screw you skitdag. Jag som har längtat till tisdagen!!!! Och till råga på allt, Jag har huvudvärk. Det har jag inte haft på länge länge. Suck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.