Sista söndagen i juni

En bra söndag! Inatt vaknade jag vid halv 4. Helt skumt faktiskt. Drömde om förvirrade pensionärer. Omg. ^^ somnade om, vaknade halv 8 och sen vaknade jag vid 9. Då gav jag upp 🙂 hörde ett liv utanför rummet. Och det visade sig vara Gandalf som tagit in en fågel igen. Han kom nämligen in med en igår, men den lyckades vi rädda sen kom han in med samma fågel igen. (Antagligen samma iaf). Denna gång dödade han den. Fy.

Jag låg o chilla. Blev trött så tänkte sova igen men becca hörde av sig så vi käkade och nu har hon åkt. Jag ska nog åka snart tror jag. 🙂 blir en lugn söndag. Ska lämna hö, sen får vi se om vi ses nåt. Borde vi göra tror jag ^^ jag vet inte när jag kommer härifrån heller. Inte bestämt nåt. Det är mysigt när Elvis börjar gosa med mig ^^

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.