Segt

God förmiddag/lunch! typ. Imorse klev jag upp vid 9 typ, fixa lite käkade innan jag gick till Tina 🙂 Hämtade en bok, får se om den är bra nog. Det märks när jag sätter igång ordentligt. Men den duger nog tills jag får min bok jag beställde igår. Den skulle skickas nästa arbetsdag, dvs idag så jag hoppas att den kommer imorgon. Min plan är nu att plugga, men jag försöker installera word, men det går så himla sakta. Och jag kan inte direkt börja förrän programmet har installerats. Jäkla segt alltså!

”Klart om en liten stund” har det stått senaste halvtimmen typ. Så jag läser o grejar. Men jag vill bli klar med mitt första arbete innan jag börjar med det andra bara för att jag ska kunna fokusera på bara en sak sen liksom. Har 4 timmar på mig att få programmet att installeras och att få iväg kompletteringen, så jag hoppas att det rullar på. Segt är det iaf. Jag har ju köpt skiten så jag hoppas att det funkar liksom. Och att jag inte slösar bort en om det avbryts liksom. hmm. Ilandsproblem deluxe här alltså. Men kul att betala för en produkt som ändå inte funkar liksom. Not so fun! jaja.

Behöver ta mig till netonnet idag också. Eller om jag tar det imorgon kanske. Beror på hur mycket tid som går åt till plugget idag. Med tanke på hur seeegt allt är så vet i fasen om jag hinner dit idag. Behöver ju cykla då jag inte har tillgång till någon bil 😛 Kanske är bättre o ta det imorgon förmiddag då jag förhoppningsvis har bil.

Jaja. höres senare!

segt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.